Kungsholmens Kött

SORTIMENT

Hos oss finner ni ett brett sortiment från alla världens hörn. Sortimentet är ständigt under utveckling och blir bredare tillsammans med er. Kontakta oss gärna för mer information om sortimentet för bästa möjliga service!


KÖTT

Hos oss är kött det allra heligaste. I vår produktion kan vi portionsstycka, tärna och mala efter dina behov. Köttet kommer från hela världen – från svenska och europeiska gårdar till Sydamerikas och Nya Zeelands gröna vidder. Det är mycket som ligger under denna kategori, alla möjliga detaljer inom nöt, fläsk, kalv, vilt & lamm. För att få reda på allt på bästa möjliga sätt är bäst att prata med oss!

FISK

Vi får dagligen in färsk och fryst fisk från både nära sjöar och fjärran hav. Vit fisk är en favorit för luncher idag, mycket tack vare det faktum att folk har fått upp ögonen för dess stora mängder med vitaminer och mineraler.
MSC-certifiering och även ASC-märkning på fisken vi säljer är något som alltid eftersträvas, för att på så sätt kunna erbjuda god smakande fisk samtidigt som det stillar våra kunders oro.

CHARK

Allt från medelhavets delikatesser som spansk ibérico och italiensk bresaola till svenska klassiker som isterband och stekfläsk.

FÅGEL

På lager finns både färskt och fryst – från traditionell fransk fågel, svensk gårdskyckling till färdiglagad kyckling för enkel hantering i köket.

Namn E-post Meddelande Skicka in

KONTAKTA OSS

Fiskhallsvägen 18, 120 44 Årsta

08 653 75 97

kontakt@kungskott.se

Måndag-Torsdag: 6:00-16:00
Fredag: 06:00-15:00 
Lördag-Söndag: Stängt